1
Košarka

FOTO: STARSPORT

MILENKO TOPIĆ: Volim Zvezdu i biću uvek uz nju

Objavljeno: 11.06.18 u 23:20

U pravom momentu je Topić povukao odgovorajuće poteze crveno-belima i nije ostavio klub bez trofeja.

Crveno-beli su postali četvrti put uzastopce prvaci Srbije pobedom nad FMP-om.

Posle tri meča koliko je trajala serija, crveno-beli su podigli pehar, a velike zasluge idu i Milenku Topiću.

– Ostaje žal ta ABA liga, glavama smo svi tamo. To ne možemo da prebrodimo. Ostavili smo Zvezdu bez Evrolige i ovaj trofej je samo delić radosti, ali taj osnovni cilj nismo ispunili. Ali opet, utisci su sjajni posle osvajanja trofej, pogotovo kada se zna na koji način smo došli do nje, kada vratimo film na ono gde smo bili pre mesec i po dana. Čestitam svima u klubu, svima koji podržavaju ovaj klub, ali čestitam i treneru (Dušanu) Alimpijeviću, jer je ovo i njegova titula, rekao je Topić.

Mada je osvojena KLS Superliga, ova sezona u crveno-belom taboru se može okarakterisati kao neuspešna.

– Imali smo promašaje od igrača, ali to je sve bilo zbog finansija. Imali smo neke od kojih smo više očekivali, poput (Stefana) Jankovića i Nikole Jovanovića. Milko Bjelica je bio fantastičan u prvom delu sezone, a u drugom ga nije bilo. Bilo je i perioda kada nas je ritam utakmica mleo. Kao što sam rekao, primarni cilj nije ispunjen i tu ostaje žal“, rekao je Topić.

Kada je reč o sudbini njega kao trenera Zvezde, Topić je poručio:

– Drago mi je. Ja volim Zvezdu i biću uvek uz Zvezdu, bilo to kao navijač na tribinama ili na klupi. Ja sam čovek koji voli Zvezdu. Ne znam šta će biti sudbina posle svega ovoga. Moramo da napravimo analizu zbog čega se sve ovo dešavalo, pa ćemo videti. Ja sam tu, stojim na raspolaganju. Mnogo volim ovaj klub“, rekao je trener Zvezde.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter