1
AdmiralBet ABA Liga

ZVEZDA ČASTI NAVIJAČE: Otvorene kapije za finale Superlige, poznat termin odigravanja mečeva

Objavljeno: 04.06.18 u 11:24

Košarkaši Crvene zvezde i FMP Železnika sastaće se u borbi za šampionsku titulu, pošto je Zvezda sa 2-0 u seriji bila bolja od Partizana, dok je tim iz Železnika bio bolji od Borca iz Čačka sa 2-1.

Prvi meč finalne serije biće odigran 7. juna (četvrtak) sa početkom od 20 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a ulaz će biti slobodan za sve koji žele da odu na utakmicu.

Kako je navedeno na zvaničnom sajtu Zvezde, ovim gestom klub želi da zahvali svima koji su podržali crveno-bele u ovoj sezoni, uz nadu da će navijači u što većem broju doći da Zvezdi pomogu da dođe do četvrte šampionske titule u nizu.

Raspored ulaska u dvoranu ostaje isti – ulazak na tribine B i C dvorane „Aleksandar Nikolić“ biće slobodan, dok će svi vlasnici sezonskih karata tribine ulaziti na ulaze A i D. Za parter B, parter 4, lože, plave lože, bele lože i court seat vlasnici sezonskih ulaznica, ulaze u halu kao i do sada, na svoje standardne ulaze.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter