0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SI O GROBARIMA: Neverovatno je kako to izgleda u Srbiji, čak je i drugačije od Grka

Objavljeno: 01.06.18 u 17:32

U velikoj meri šansu u polufinalnoj seriji protiv Crvene zvezde, Partizanu je smanjila povreda momka u Parizu.

Dobre igre Sija u Partizanu zainteresovale su i francuske medije. U intervjuu koji je dao za portal Bebasket Bondža je istakao značaj kapitena Novice Veličkovića za njegovu adaptacju i život u Beogradu. On je takođe naglasio da je atmosfera u klubu odlična, te da se ponekad dešava da sa trenerima odlaze na piće.

– Trebalo mi je malo vremena da pronađem pravu ulogu u timu. Došao sam u Beograd, a kapiten Novica Veličković je seo da razgovara sa mnom. Rekao mi je: ’Video sam šta možeš da radiš, gledao sam snimke, razgovarao sa tvojim bivšim saigračima i svi su mi pričali dobre stvari o tebi, rekao je Bondža, a zatim se osvrnuo i na navijače:

– Navijači su uvek tu. Neverovatno kako to izgleda u Srbiji. U Grčkoj ako imaš rezultate, onda počnu da dolaze. A ovde su navijači stalno prisutni. Idu sa nama svugde, tako da i gostovanja igramo kao na domaćem terenu. Čak i pre nego što sam doputovao u Beograd sačekalo me je brdo poruka na društvenim mrežama. Shvatio sam da je ovde košarka nešto poput religije. Čak je ljudi prate više nego fudbal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter