0
Košarka

KAD SE ‘KRALJ’ IZNERVIRA: Novinar pitanjem naterao Džejmsa da u neverici napusti konferenciju (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.18 u 10:43

Košarkaši Klivlend Kavalirsa poraženi su u prvom meču finalne serije NBA lige od Golden Stejt Voriorsa 124:114, a susret je u velikoj meri odlučila neshvatljiva odluka Džej Ar Smita da posle skoka u napadu umesto ka košu krene ka liniji za tri poena.Upravo to je bila tema konferencije za medije po završetku utakmice, što se nije previše svidelo najboljem igraču Kavalirsa, Lebronu Džejmsu.

Njega je jedan novinar pitao da pojasni zašto je Smit to uradio, na šta je Džejms rekao:

– Kako ja da znam? Pitali su me već da li smo razgovarali, rekao sam da nismo. Znam da je Hil pogodio bacanje za izjednačenje, uhvatili smo loptu u napadu i mislio sam da smo svesni okolnosti, tako sam video sve to. Ne znam šta tačno pokušavate da me pitate, rekao je u tom momentu mirni Džejms. 

Već kod narednog pitanja, „šta je Smitu bilo u glavi“, vidno iziritirani Džejms je kroz kiseli osmeh prokomentarisao:

– Ne znam šta mu je bilo u glavi u tom momentu.

Dotični predstavnik medija nije se na tome zaustavio, već je pitao „da li je Džej Ar bio svestan rezultata“, nakon čega je Lebron ustao i napustio konferenciju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter