0
Košarka

LIGA ENDESA: Baskonija prvi polufinalista, Unikaha bez šanse

Objavljeno: 29.05.18 u 22:22

Košarkaši Baskonije plasirali su se u polufinale španskog šampionata, pošto su večeras kao gosti došli i do druge pobede u četvrtfinalnoj seriji sa Unikahom, rezultatom 80:64.

Ekipa Pedra Martineza je tako bez većih problema eliminisala ekipu iz Malage, koja je u ovoj seriji bila potpuno inferiorna u odnosu na Baske.

Baskonija je od početka do kraja utakmice u potpunosti držala konce igre u svojim rukama i ekipa Đoana Plaze ni u jednom momentu nije uspela da ugrozi njihovo vođstvo koje je većinom drugog poluvremena bilo veće od 20 razlike.

Najefikasniji u redovima pobenika bio je Rodrig Buboa sa 13 poena, dok je Vensan Poarije dodao poen manje. Kod Unikahe najefikaniji je bio Nemanja Nedović sa 14 poena, dok je Dragan Milosavljević meč završio bez poena.

Protivnik Baskonije u polufinalu biće pobednik serije između Barselone i Andore, u kojoj Katalonci trenutno imaju zaostatak od 1:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter