2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TOPIĆ PRED PARTIZAN: Ne gledajte semafor!

Objavljeno: 27.05.18 u 12:51

Crvena zvezda sutra od 18 časova dočekuje Partizan u prvom meču polufinalne serije KLS Superlige Srbije.

Serija se igra na dve pobede, a mnogi će se složiti da je reč o finalu pre finala. Poslednju pobedu izvojevao je Partizan u finalu Kupa Radovija Koraća, a trener Crvene zvezde Milenko Topić ne vidi sličnost sa tim duelom.

– Ima nekoliko meseci od našeg zadnjeg meča u Kupu gde nismo zadržali trofej i zato smo silno motivisani da to ostavarimo u KLS ligi. Od tog meča u februaru došlo je do promena u roster u oba tima, tako da ulazimo sa izmenjenim sastavima – rekao je Milenko Topić i nastavio:

Partizan je imao mesec dana da odmori, da se sakupe i dođu do željene forme, mislim da im je to koristilo. Mi smo imali taj ritam kao tokom cele sezone, tu smo u malo lošijoj situaciji, istrošeniji smo, ali uradićemo sve da otvorimo dobru ovu seriju i pobedimo.

Legenda Crvene zvezde je pozvala navijače da podrži njegove igrače u veoma važnim bitkama.

– Siguran sam da će navijači prepoznati situaciju i da će ispuniti salu. Nadam se da neće biti po strani i nemo posmatrati, da će zaista biti naš šesti igrač. Pozivam ih da nam pomognu.

Milenko Topić ima samo jedan savet za svoje igrače.

– Savet koji sam im dao jeste da uživaju. Moraju da znaju protiv koga igraju, da lična odgovornost dođe do izražaja, da se bore, da igraju hladne glave… Takođe, rekao sam im i da ne gledaju rezultat, da se izgara 40 minuta i onda kad pogledamo gore u semafor – i rezultat će biti dobar. Želim da to bude meč bez ikakvih tenzija, da se fokusiraju samo na zadatke koje smo stavili pred njih, pa će tako i timski duh doći do izražaja – zaključio je Milenko Topić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter