1
Košarka

FOTO: STARSPORT

GROBARI U IŠČEKIVANJU: Si i dalje neizvestan, ali će Partizan biti jači za polufinale sa Zvezdom!

Objavljeno: 26.05.18 u 12:10

Partizan i Crvena zvezda posle dugo vremena naći će se u polufinalu umesto finalu plej-ofa domaćeg šampionata.

Van stroja trenutno u timu Partizana su dvojica igrača, i interesantno, obojica imaju problem sa leđima.

I dok se za Bondžu Sija još uvek ne zna da li će uspeti da se oporavi od teškog i vratolomnog pada u prvom meču protiv Mega Bemaksa, u rosteru će za polufinale sa ‘večitim’ rivalom biti Aleksandar Aranitović.

Bivši igrač Zvezde pojačaće tim Partizana pošto se uspešno oporavlja od povrede leđa koju je zaradio u poslednjem kolu ligaškog dela Superlige protiv Vršca.

Izostanak ili prisustvo ove dvojice igrača pravi veliku razliku u ekipi Nenada Čanka, koja je formu tempirala veoma dobro baš za odlučujuće borbe za titulu prvaka Srbije.

Prvi meč između Crvene zvezde i Partizana igra se u ponedeljak od 18 časova pred crveno-belim navijačima, a druga utakmica zakazana je za sredu.

0
0

1 Komentara

  1. Bez sija partizan je u velikom problemu,zvezda ovo dobija sa pola snage,tako da neizvesnosti nece biti,ona jednostavno MORA da osvoji bar ovo prvenstvo,jer sta bi bilo kad bi bilo,sta bi bilo sa covicem u nekom drugom scenariju !!!???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter