Nešto zaista neočekivano bi uskoro moglo da se desi u jednom od najjačih klubova regionalnog takmičenja.

Reč je o promeni grada u kojem se igraju domaći mečevi.


U regionu Cedevita važi za najbolji klub sa najlošijim navijačima. Zagrepčani nikada nisu toliko pažnje pridavali novooformljenoj ekipi, koliko staroj dobroj Ciboni, pa je Cedevita bolju podršku uvek dobijala van glavnog grada Hrvatske.

To je nateralo čelne ljude ovog kluba da razmisle o promeni rezidencije, a kako portali eVarazdin i Germanijak tvrde, Cedevita bi mogla da se preseli u Varaždin.

– Gospodin Tedeski javio mi se s idejom poslovne saradnje i najavili su da će ispitati mogućnosti i spremnost grada za igranje evropskih utakmica u Areni. Mi smo spremni da damo na raspolaganje ono što je u nadležnosti Grada. Želeli bismo da se s vremenom stvori jaka košarkaška ekipa u Varaždinu i da na taj način i Varaždin ima koristi od svega toga. Razgovori još traju, ali konkretne investicije još nismo dogovorili, no oni razmišljaju o marketinškim i poslovnim aktivnostima u gradu, a to pokazuje da je naš grad postao atraktivan za poslovne i sportske aktivnosti, kazao je Ivan Čehok za ‘eVaraždin’.