3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

GORAN VESIĆ: Fajnal-for u Beogradu ponovo 2020. godine!

Objavljeno: 21.05.18 u 10:27

Gradski menadžer Goran Vesić istakao je da bi fajnal-for Evrolige za dve godine mogao da se vrati u Beograd.

Srpska prestonica bila je sjajan domaćin F-4 Evrolige, procena je svih, od domaće do javnosti u inostranstvu. Želja čelnika Beograda je da se završni turnir ‘elitnog’ takmičenja vrati u Beograd.

– Beograd će sredinom juna poslati novi dopis Evroligi, odnosno ULEB i kandidivaćemo se za završni turnir 2020. godine, da dobijemo ugovor na tri godine. Kažu da nikad nije bolje organizvan turnir, bez ijednog incidenta – rekao je Goran Vesić za ‘Prvu’.

Sledeće godine domaćin je Vitorija, a posle bi ponovo mogao da bude Beograd.

– Verujem da imamo šansu kao Beograd. Imamo podršku predsednika i vlade Srbije. Spremini smo da opet ugostimo najbolje košarkaše Evrope – dodao je Vesić.

0
0

3 Komentara

  1. BUDALA, BUDALA, … a da poruku razumemo : ON-vesic misli da ce do tada (2020) uspeti da uspesno kao do sad narod PLJACKA i PONIZAVA … a od vestacke tvorevine FMP-a sa TRULOM-PREZADUZENOM kkcz po ko zna koji put naprave ( sa glavni odbor stranke …) evropski klub. vesicu, TO VAMA … (ljudimau i oko zvezde) NIKDA USPETI NECE I PORED SVE LOVE I MOCI … vesicu, do te 2020 godine, ko zna dge ces biti, TI sa ljudima po put tebe … koji OPLJACKASE-PONIZISTE NAROD I SRBIJU . uskoro … ALI … bas uskoro videcemo TI ledja, jer ce to uraditi ISTI ONI … koji te tu takvog dovededose … da posao umesto NJIH … odradis.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter