0
Košarka

FOTO: STARSPORT

POČINJE PLEJ-OF: Crvena zvezda rešila da časti navijače

Objavljeno: 20.05.18 u 14:15

Košarkaši crveno-belih sutra započinju plej-of u KLS Superligi.

Protivnik branioca titule biće Vršac a prva utakmica je na programu sutra od 18 časova u dvorani ‘Alekasndar Nikolić’.

Nakon pauze od nedelju dana zbog završetka Evrolige, na scenu se vraća domaće takmičenje četvrtfinalnim duelima. Zahvaljujući prvom mestu u A grupi Superlige, Zvezda je dobila prednost domaćeg terena te će ugostiti Vršac. Kako bi što veći broj publike bilo u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, crveno-beli su rešili da časte navijače besplatnim ulazom na ovu utakmicu na tribine B i C.

– Svaka ekipa koja je uspela da se plasira u samu završnicu i eliminacionu fazu zaslužuje svaki respekt. Ekipa Vršca je pretrpela dosta igračkih promena tokom sezone, ali je uspela da ostvari uspeh. Dolaze maksimalno rasterećeni u Beograd, i posebno me raduju dobre igre Stefana Đorđevića i Stefana Momirova, dvojice momaka koji su prošli sve selekcije Crvene zvezde i očigledno napravili pravi potez odlaskom u Vršac, gde su skupljali i iskustvo i minute, sa kojima su došle i dobre igre. Mi sa druge strane želimo da uđemo u samu završnicu na pravi način, i uhvatimo pobednički ritam. Pozivam naše navijače da nas podrže pred najvažnije borbe u samoj završnici i budu uz nas, kazao je Milenko Topić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter