0
Košarka

PO POVRATKU IZ BEOGRADA: Dončića čekaju pregovori za igranje kod Kokoškova

Objavljeno: 16.05.18 u 17:56

Isplaniran je put generalnog menadžera Finiks Sansa u glavni grad Španije.

Rajan Mekdonou otići će u Madrid kako bi obavio pregovore sa najverovanije prvim pikom dolazećeg drafta.

Noćas su Sansi na lutriji dobili pravo prvog biranja na draftu ove godine, tako da će prvi pik biti izbor Finiksa. Velike su šanse bile da će Finiks dobiti prvog pika, ali se mislilo da to automatski znači dolazak centra Diandrea Ejtona, što se promenilo imenovanjem novog trenera Sansa.

Od dolaska Igora Kokoškova, pojavila se velika mogućnost da Finiks odabere Luku Dončića sa kojim je srpski trener već imao odličnu saradnju u slovenačkom nacionalnom timu.

– Naravno da i te kako cenimo Igorovo mišljenje. On je naš trener, a ima i dobru istoriju procenjivanja kao i razvijanja igrača. Dončića i njega vezuju sjajne uspomene pošto su zajedno postali prvaci Evrope, ali je i, pored svega toga, Luka fenomenalan talenat – i može se reći da ga razmatramo u opciji kao prvog pika. Poznajući Igora, imaće jasan i snažan stav po pitanju Dončića, posebno zbog svega što se događalo prošlog leta. Opet, istovremeno, želeće svakako da izaberemo najbolju opciju po nas, izjavio je Mekdonou za ‘USA Today’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter