0
Košarka

SRPSKA KOLONIJA RASTE: Bivši igrač Zvezde trenira s NBA ligašem (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.18 u 17:07

Kako stoje stvari, srpska NBA kolonija mogla bi naredne sezone da bude bogatija za još jednog člana.

Mladi Dušan Ristić i njegova Arizona eliminisani su praktično na početku plej-ofa, što je ujedno bio i kraj četvorogodišnje avanture srpskog košarkaša na prestižnom univerzitetu.

Ristić je odlučio da odmah započne pripreme za narednu sezonu, gde je praktično najavio kakvi bi dalji planovi mogli da mu budu, pošto je počeo da trenira sa Bruklinom i najavio izlazak na NBA draft.

Prema navodima njegovog agenta, za momka iz Novog Sada raspitivalo se nekoliko klubova iz najjače lige sveta, ali i mnogi iz Evrope. Ipak, za sada Stari kontinent nije opcija.

Eksperti kažu da je pred Ristićem blistava budućnost, najavljuju ga kao jedno od iznenađenja drafta, odnosno njegov izbor već u drugom krugu lutrije.

Uskoro će se znati kakva je njegova budućnost, a navijači Crvene zvezde potajno priželjkuju povratak u klub za koji su vezani njegovi košarkaški počeci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter