Miloš Teodosić je na gostovanju u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” otkrio neke veoma zanimljive događaje iz svoje karijere.

Teodosić je propustio Evropsko prvenstvo prošle godine, ali je istakao da postoji šansa da zaigra u završnici kvalifikacija za Mundobasket:


Nisam pričao sa Saletom jer je u trenutku kad sam se ja vratio iz Amerike, on je došao. Mislim da ćemo se ovih dana videti i pričati i proceniti da li ima potrebe da igram ili da se spremam za narednu sezonu. Ne mogu trenutno da ti dam odgovor na to pitanje, rekao je Teo.

Tokom ove sezone, imao je mnogo problema sa povredama…

Ne bih se vratio iz Amerike, ne bih došao ranije i ne bi me iz kluba pustili da mi noga nije u redu. Što se tiče povrede, super sam, otkrio je plej Los Anđeles Klipersa.

Mnoge je zanimalo i kakav stav ima o Nikoli Jokiću, koji je propustio Evrobasket zbog priprema za narednu sezonu u dresu Denver Nagetsa:

Razumem Jokića potpuno. Treba da potpiše ugovor kakav treba da potpiše i trebalo je možda da postupi tako. Samo, nadam se da će što češće biti u sa nama.

Malo je poznato da su Teodosić i Nenad Krstić jedno vreme bili u svađi:

Pripreme za Evropsko prvenstvo. Dve nedelje smo u planini i na jednom treningu smo se zakačili oko neke sitnice. I, nismo pričali celo prvenstvo, gde smo igrali najbolje. Imali smo sjajnu saradnju i nikada nismo igrali bolje zajedno kao tandem. Verujem da je Duda čuo da mi ne pričamo i sledeće sezone u Istanbulu, on nas stavi u istu sobu. Ja mu ponudim vodu, on kaže neću. Pitam ga da idemo u grad, on kaže da. Od tada smo se pomirili, a postali smo i kumovi.

A što se tiče debitanske sezone u NBA ligi…

Ne mogu da budem nezadovoljan igrama u NBA. Jedina stvar oko koje nisam srećan je ta povreda koja je došla u trenutku kad sam se stvarno spremio fizički dobro, ali u svakom slučaju treba da budem zadovoljan prvom sezonom. Mislim da su i ljudi iz kluba zadovoljni, tako da ćemo videti šta će biti sledeće godine, otkrio je Teodosić.