4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŽELJKO OBRADOVIĆ: Fajnal for u mojoj zemlji je za mene nešto posebno

Objavljeno: 10.05.18 u 13:43

Ovo nije prvi Fajnal for na kojem će učestvovati srpski stručnjak, ali je svakako poseban.

Jer je prvi na kojem će ekipu predvoditi u svojoj zemlji.

Željko Obradović je sa Fenerbahčeom izborio plasman na završno takmičenje, što je u potpunosti bilo očekivano uzeći u obzir da turski tim brani titulu koju je pre godinu dana osvojio u Istanbulu. Da li će Beograd doneti sreću koliko i turnir u Turskoj, videćemo sledećeg vikenda.

– Fajnal for u mojoj zemlji je za mene nešto posebno. Razmišljam samo o polufinalu protiv Žalgirisa, ni o čemu drugom. Glavna stvar je to što su Ekpe Judo i Bogdan Bogdanović otišli u NBA, a otišli su još i neki, a mi smo potpisali pet novih igrača i sada smo srećni, jer su se oni svi ispostavili kao dobri potezi, kazao je Obradović za ‘Eurohups’, a potom dodao:

– Srećan sam što će svi oni biti na fajnal-foru. Nije me iznenadilo što se Šarunas nalazi u ovoj poziciji. Verujem da svi veliki igrači imaju šansu da postanu veliki treneri, samo je pitanje tajminga i ukazivanja dobre prilike.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter