3
Evroliga

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

BEOGRAD ‘CENTAR SVETA’: NBA zvezda sledećeg vikenda dolazi u Srbiju!

Objavljeno: 10.05.18 u 11:39

Jedan od kandidata za najboljeg rukija ove sezone u NBA ligi sledeće nedelje će biti u glavnom gradu naše zemlje.

A razlog za to jeste Fajnal for Evrolige koji će se igrati u Beogradu.

Kako američki mediji tvrde, Donovan Mičel će u petak u Beogradskoj areni gledati utakmice polufinala Evrolige. Ben Douset iz ‘The Athletic’-a je potvrdio tu informaciju, uz objašnjenje da će mladi Mičel u Srbiju doći sa Ekpe Judom koji je verovatno ubedio mlađeg saigrača da isprate mečeve Fenerbahčea na Fajnal foru, za koji je Judo igrao prošle sezone.

0
0

3 Komentara

  1. Hm, taj mali partizan je nekoliko puta igrao, odigrao i osvojio … na tudjem terenu, BEOGRAD I SRBIJU NA KOSARKASKU KARTU SVETA POSTAVIO … a ta vestacka tvorevina od FMP-a i kkcz= FMP-kkcz nije nikad, nikad igrala a i nikad NECE igrati … za razliku od tog po tebi malog partizana. uzivaj u gledanju beogradskog F-4, bez te vestacke tvorevine FMP-kkcz … zbog koje je sve ovo i organizovano. pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  2. kad je beograd zapravo bio centar kosarkaskog sveta sa igrama i igracima kosarkaske INSTITUCIJE kk partizana … tada se nije ni pomislilo i nista uradili … da se F-4 organizuje i igra u beogradu … ALI … zato je sada sve ucinjeno … da se dodvorimo tamo nekim ljudima … dobro platilo, da se nas drzavni projekat FMP-kkcz na ovom finalu nadje … ALI … to IM nije uspelo kao sa vaterpolom … probajte opet, mozda ce se nekad uspeti … da nekad neka ekipa iz srpske kosarke uzme ucesce u beogradsko F-4 ucesce !?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter