0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SLS: NBA Mega pregazila Mladost, Zlatibor osigurao plej-of

Objavljeno: 09.05.18 u 21:14

Košarkaši Mega Bemaksa deklasirali su ekipu zemunske Mladosti rezultatom 125:67, u meču osmog kola Superlige Srbije.

Nakon trijumfa nad Crvenom zvezdom, ekipa Dejana Milojevića je potvrdila ulogu favorita u Zemunu i revanširavši se sa kamatom Mladosti poraz u prvom kolu.

Megu je do pete pobede u grupi A predvodio Nikola Mišković sa 24 poena, a pratili su ga Luka Cerovina i Andrija Marjanović po 17. Odličnu partiju pružio je i Stefan Fundić 11 poena, uz isto toliko skokova. Kod ekipe Mladosti je najefikasniji bio Vojin Svilar sa 13 poena.

Važnu pobedu na gostovanju u Pančevu ostarila je i ekipa Zlatibora, koja je savladala domaći Tamiš sa 89:83 i na taj način osigurala plasman u plej-of.

Čajetinci su tako uzvratili brejk Tamišu i odmakli im na dve pobede pred poslednja dva kola, uz koje imaju i bolji međusobni skor koji im je obezbedio minimalno četvrto mesto.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Dragoslav Papić je sa 24 poena, dok je kod Ivan Smiljanić meč završio sa 20 poena.

Superliga Srbije, grupa A:

Crvena zvezda – Borac 84:74
Mladost – Mega Bemaks 67:125
Tamiš – Zlatibor 83:89

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter