0
Košarka

ČANAK POZIVA NA OPREZ: Sve utakmice do kraja prvenstva moramo da shvatimo ozbiljno

Objavljeno: 09.05.18 u 12:48

Trener Partizana NIS, Nenad Čanak, poručio je da sutrašnja utakmica protiv Dinamika, kao i svi mečevi do kraja ligaškog dela prvenstva, moraju ozbiljno da se shvate.

U četvrtak ‘crno-beli’ igraju meč osmog kola Superlige Srbije, a protivnik u hali „Aleksandar Nikolić“ biće Dinamik.

Prvu utakmicu protiv tima s Dorćola Partizan je dobio sa 92:83, ali šef struke Nenad Čanak pozvao je na oprez nakon poraza u Železniku u prošlom kolu.

– Nakon prvog poraza, želimo da do kraja ovog ligaškog dela prvenstva ostvarimo sve pobede i spremno dočekamo plej-of, a možda i neki kiks naših rivala. Verujem da smo iz utakmice u Železniku dosta toga naučili i da ćemo protiv Dinamika pokazati određenu reakciju. Protivnik će biti rasterećen i ako uđe u dobar šuterski ritam, može da nam napravi probleme. Na nama je da im to ne dozvolimo – istakao je Čanak.

Bek ‘crno-belih’, Vanja Marinković, svestan je uloge favorita, ali poput ‘šefa’ Čanka, ništa ne prepušta slučaju.

– Želimo da se vratimo na pobednički kolosek i da u sutrašnjem meču pokažemo dobru igru. Dinamik je ekipa koja dobro igra, dobro šutira i verujem da će biti veoma motivisana protiv nas. Ipak, svesni smo uloge favorita, ali i načina na koji moramo da pristupimo utakmici kako bismo tu ulogu opravdali – jasan je sjajni šuter.

Utakmica između Partizana i Dinamika biće odigrana u četvrtak od 18 časova u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter