0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TOPIĆ PRED DEBI: Žao mi je što sam ovako došao do prvog trenera, Borac zaslužuje svaki respekt

Objavljeno: 08.05.18 u 17:40

U sredu od 18 časova odigraće se veoma zanimljiv meč u A grupi KLS Superlige.

Crvena zvezda će dočekati trenutnog rivala za lidersku poziciju u grupi, Borac.

Čačani su na svom parketu već slavili protiv crveno-belih, a za razliku od tog meča, sa klupe će Zvezdu predvoditi Milenko Topić koji će imati svoj debi kao prvi trener aktuelnog šampiona Srbije.

– Ekipa Borca je dobar tim, koji zna da igra košarku i koji zaslužuje svaki respekt. I to nisu pokazali samo u našoj utakmici u Čačku, već i kroz ostale mečeve ove sezone u ABA 2 ligi i domaćem šampionatu. Mi sa druge strane, moramo prvo da povratimo veru u sebe kao tim, koji želi da odigra dobru, borbenu utakmicu. Takođe, očekujem i podršku naših navijača, da nas podrže , jer smo u završnoj fazi naporne sezone, kazao je Topić, a potom dodao:

– Žao mi je što pod ovakvim okolnostima dolazim na mesto prvog trenera. Imali smo ideju kada smo Dušan i ja predstavljeni kao trenerski tandem na početku sezone, da ćemo ovo odraditi zajedno do kraja. Što se tiče moje igračke karijere – sve to sada pada u vodu i nije važno, važno je ono što sledi. Mi moramo da popravimo naš odnos prema igri, da podignemo odgovornost, da svi shvate „težinu dresa“ koji nose i za koji klub igraju – Crvenu zvezdu. Moramo da se okrenemo jedni drugima, jer samo zajedno možemo da krenemo napred kao tim. Nemamo puno vremena, a puno utakmica je pred nama. Treba osvežiti ekipu i uraditi dobru pripremu, koja je važna u ovom delu sezone. Bez velikih reči, na nama je da radimo i očekujem da idemo napred, izjavio je novi trener Zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter