0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MIŠKO RAŽNATOVIĆ O JOKIĆU: Nikada ga nisam video, ali sam potpisao ugovor sa njim! (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.18 u 12:34

Poznati srpski košarkaški menadžer Miško Ražnatović govorio je o tome kako je otkrio Nikolu Jokića, kog njegovi skauti nisu imali na ‘radaru’.

Gostujući u jutarnjem programu Prve televizije, Miško Ražnatović je govorio o svom ‘štićeniku’ i NBA zvezdi Nikoli Jokiću. Kaže da ga je otkrio preko novina i da je ima impozantnu statistiku.

– Ja sam u nekim novinama slučajno pročitao da je neki klinac imao neke impozantne statističke. Sledeće nedelje sam ponovo video da je imao još impozantnije. Odmah sam nazvao svoju skauting službu da pitam ko je taj mali, ali oni to nisu znali, iako realno znaju svu decu od 7- 8 godina svu decu u Srbiji – rekao je Miško Ražnatović za ‘Prvu’.

Na pitanje Jovane Joksimović ‘kako je to moguće’, Miško je odgovorio:

– Jednostavno on je ostao ispod radara, zato što se fizički loše razvijao. Bio je puniji… Odmah sam rekao da želim tog igrača, da hitno potpiše za agenciju i dođe u Megu.

Zanimljivo da je ugovor potpisan pre nego što je poznati menadžer uopšte video Nikolu Jokića.

– Rekao sam im da samo ispitaju da li postiže takve rezultate jer je biološki stariji od drugih. Dobio sam odgovor da nije tako, da čak biološki kasni, malo je debeljuca, ali ima neviđeni talenat. Otišli su u Novi Sad i završili posao. Ja ga pre nego što je potpisao nisam ni video – istakao je Ražnatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter