0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Partizan za overu prvog mesta, igra Novak, ali i reprezentacija Srbije

Objavljeno: 07.05.18 u 08:50

Početak 19. nedelje kalendarske 2018. godine proteći će u znaku tenisa, a poseban razlog da budu uz male ekrane imaće navijači Partizana.

Crno-bele očekuje duel sa FMP Železnikom u Železniku, i pobedom bi Partizan obezbedio prvo mesto pred nastavak borbe za šampionsku titulu.

Utakmica je zakazana za 18 časova.

Na teren će danas i Novak Đoković, koji takmičenje na turniru Masters serije u Madridu počinje protiv Nišikorija, a na teren će i Dušan Lajović.

Treći najzanimljiviji događaj za ljubitelje sporta u Srbiji koji nude domaće TV stanice jeste susret stonoteniskih reprezentacija naše zemlje i Velike Britanije

Izuzetno bogat program je dostupan ljubiteljima tenisa, koji praktično čitavog dana mogu uživati u belom sportu, dok je za one koji vole nešto grublje sportove na programu prava poslastica, pošto se u okviru Svetskog prvenstva u hokeju na ledu sastaju Nemačka i SAD.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter