3
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

PRIZNANJE: Vujošević počasni građanin Sarajeva, evo šta je rekao za Beograd…

Objavljeno: 07.05.18 u 22:34

Nekadašnji trener Partizana i najuspešniji strateg u istoriji crno-belih Duško Vujošević dobio je laskavo priznanje.

Gradska vlast u Sarajevu odlučila je da selektora Bosne i Hercegovine Duška Vujoševića proglasi počasnim građaninom. To je znak zahvalnosti za sve što je uradio sa selekcijom ‘zmajeva’. Bivši trener Partizana je ovu odluku prokomentarisao za ‘Sport klub’.

– To je prvi put u mom životu da me neki grad proglašava počasnim građaninom. Možda ću posthumno to da postanem i u Beogradu, ali za života je to Sarajevo – rekao je Duško Vujošević.

Sa BiH je prebrodio pretkvalifikacije, a onda i prvu fazu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, iako nije imao na raspolaganju neke od najvećih zvezda tamošnje košarke.

– Ja to priznanje prihvatam i tumačim ne samo kao ono što sam uradio kao selektor BiH, nego kao razumevanje mog celokupnog rada i životnog angažovanja, koji nije najčešće bio u Sarajevu, ali je nekim tangentama, sticajem raznih okolnosti u kojima se zemlja nalazila, dodirivao Sarajevo. Oni su to prepoznali, cene to i smatram da je to zaista jedna velika obaveza – zaključio je Vujošević.

0
0

3 Komentara

  1. Ova “nagrada” i jel’te, “laskavo” (:he-he-he:) “priznanje” ponajprije razotkriva i opisuje karakter “šeher”-darodavca, a i samih laureata. Pogledajte samo u kakvom se “probranom” društvu “srboljubaca”, ranijih laureata, sarajevskih hairli “graDŽana/graDŽanki” našao “naš” terazijski Montenegrinac Dule (antisrpstvo je “crvena nit” koja povezuje sve “počasne” hairli-graDŽane): – Nataša Kandić, – Sonja Biserko, – Petar Luković, – Bernar-Anri Levi, – Kristijana Amanpur, – Valentin Incko, – Florans Artman, – Oto fon Habzburg, – Tadeuš Mazovijecki… Alal ti plajvaz, Vujoševiću, perfidni Milov i Bakirov jovo-kapičićevski Montengrinče! No, teško da ćeš takvo priznanje da dobiješ od Srba u Beogradu. Jedino ako dođe neka nova okupacija Srbije. A da probaš možda u tvom montenegrinskom Titogradu? Prištini? Zagrebu? Kada (i ako) Srbi potpuno izgube pamet – i počasnim graDžanima/graDžankama Beograda proglase gebelsovske antisrpske propagandiste, Kandićku, Bi-serku, Amanpurovu, Lukovića, Anri Levija, Incka, Habzburga, Artmanovu ili npr. Balaševića, Jovu Kapičića… – onda se i ti možeš nadati sličnoj nagradi. Do tada, uživaj u svom novom, “uglednom” srbomrzilačkom “šeher” društvancu.

    0
    0
    Odgovori
  2. ČOVEK BEZKICMENJAK…GRADI EVROPSKU KARIJERU U BIH.I PLJUVANJU SRBA …
    TRENER BEZ OBRAZA I STIDA..
    SAD CE MU IZETBEGOVIC DATI I FIBA LICENCU DA MOŽE DA VODI I KK ČELIK IZ ZENICE

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma svi ste vi isti…od ljubavi do mrznje ima tako malo….i to ce docekati istu sudbinu kao i casovi ljubavi…hahah….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter