4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE ALIMPIJEVIĆ: Pogledajte šta je Zvezdin trener rekao posle poraza od Mega Bemaksa

Objavljeno: 07.05.18 u 09:33

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su 76:74 od Mega Bemaksa u meču 7. kola košarkaške Superlige, a po završetku meča oglasio se i trener Zvezde, Dušan Alimpijević.

Alimpijević je na konferenciji za medije istakao da „nije nemoguće igrati, ali je nemoguće pobediti“ kad ekipa protivniku dopusti 54 skoka:

Nije nemoguće igrati kad protivnik ima 54 skoka, nemoguće je pobediti. Dozvolili smo im 54 uhvaćene lopte, čak 22 u napadu, od čega je jedan igrač imao 12. Potpuno zaslužena pobeda Mege, čestitam im.

Logično pitanje bilo je – šta dalje?

Dešava nam se već nekoliko puta da nismo „prisutni“ na utakmici. Nemam šta dalje da kažem, razgovaraću sa ljudima iz kluba. Imam i ja neka svoja viđenja povodom večerašnjih događaja, dodao je Alimpijević.

Crveno-beli posle sedam kola imaju pet pobeda i dva poraza, i zauzimaju drugo mesto grupe A košarkaške Superlige iza čačanskog Borca, sa kojim će odmeriti snage u narednu sredu..

 

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter