0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SADA I DEFINITIVNO: Nedović oblači ‘Armani’!

Objavljeno: 05.05.18 u 10:47

Spekulisalo se o tome da je Armani iz Milana poslao bogatu ponudu za srpskog reprezentativca Nemanju Nedovića, ali je sada sve ozvaničeno.

Nemnja Nedović napušta Unikahu. Novi dom srpskog beka je ‘grad mode’. Kako prenosi izraelski novinar Dejvid Pik, dogovor između Nedovića i Armani Milana je postignut. Bivši košarkaš Crvene zvezde bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor redan dva miliona evra po sezoni. Pored Srbina, tim iz Milana je završio posao sa mladom zvezdom Andreom Dela Valeom.

Nemanja Nedović odigrao je odličnu sezonu u Evroligi. U regularnom delu najjačeg evropskog takmičenja bio je treći strelac sa prosečnim učinkom od 16,8 poena po meču i 4,8 asistencija.

Srpski bek je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu, Lijetuvos Ristas, Golden Stejt i Valensiju. Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter