1
FIBA Liga šampiona

FOTO: Fiba.com

PATRIK BAUMAN: Čekamo PAO reširenih ruku!

Objavljeno: 05.05.18 u 10:25

Generalni sekretar FIBA Patrik Bauman potvrdio je da se video sa prvim čovekom Panatinaikosa Dimitrisom Janakopulosom.

Razgovor se vodio oko toga da bi ‘zeleni’ sledeće sezone mogli da igraju u FIBA Ligi šampiona.

– Panatinaikos je jak klubu sa 110 godina istorije. Sve je u njihovim rukama. Ako žele da se vrate u FIBA i Ligu šampiona, mi ih čekamo raširenih ruku – rekao je Bauman.

On je govorio i o tome da li bi dolazak Panatinaikosa naterao druge klubove da napuste Evroligu i vrate se pod krovnu organizaciju.

– To nije pitanje za mene. Vi znate za problem između FIBA i Evrolige. Sve što mogu da kažem je da smo mi FIBA, kuća košarke. Nama su uvek otvorena vrata za sve koji žele da se vrate. Ne želimo da sarađujemo ‘sa privtnim zabavama’, mi trajemo sto godina. Ne plašimo se ničega. Nastojaćemo da napreduje i da se nadograđujemo, a na klubovima je da izaberu – jasan je bio Bauman u Atini.

0
0

1 Komentara

  1. Trebaju mnogi klubovi da se vrate Fibi. Taj uleb ili kako se zove,je mafija,prsnje para. Ne znam kako su im uopste dozvolili da naprave takmicenje. To je kao kada bi u fudbalu,neko napravio takmicenje pored UEFE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter