0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN U NOVOM SADU: Imamo prednost na svim pozicijama, ali…

Objavljeno: 03.05.18 u 11:15

Na polovini ligaškog dela domaće Superlige, crno-beli imaju maksimalnih 5 pobeda, a petak će nastaviti takmičenje u novosadskoj hali ‘Spens’ protiv Vojvodine.

Drugi meč dva rivala igra se sutra od 18 časova. U prvom ovosezonskom duelu, Partizan je savladao Vojvodinu u hali ‘Aleksandar Nikolić’ sa 90:67.

Pred sutrašnji duel trener crno-belih Nenad Čanak poručuje da njegov tim mora da smanji oscilacije u igri na minimum.

– Pet utakmica je za nama, još pet je ispred nas do kraja ovog ligaškog dela prvenstva. Vojvodina nam je u Beogradu pokazala da ume biti nezgodan rival i sa tom mišlju idemo u Novi Sad. Imamo prednost u visini na svim pozicijama, kvalitet je na našoj strani, ali to moramo da pokažemo na terenu. U dosadašnjem toku prvenstva smo pokazivali neke oscilacije u igri koje moramo da svedemo na najmanju moguću meru – naglasio je Čanak.

Devetnaestogodišnji bek crno-belih, Aleksandar Aranitović, ističe da uprkos zgusnutom rasporedu utakmica, borbenost ne sme da izostane.

– Igramo u ritmu gde je utakmica na svaka tri dana i gde nema puno vremena za odmor i pripremu. Ipak, naša je obaveza da uvek budemo na svom maksimumu i da ne dovodimo sebe u nezgodne situacije tokom utakmice. Favoriti smo, ali to moramo i da dokažemo na terenu – istakao je Aranitović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter