6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠAN ALIMPIJEVIĆ: Nije ovo Zvezda pobedila već Tamiš izgubio

Objavljeno: 01.05.18 u 09:25

Košarkaši Crvene zvezde slavili su u Pančevu protiv ekipe Tamiša rezultatom 87:86, u utakmici petog kola Superlige Srbije.

Crveno-beli su na ovom susretu uz dosta sreće izbegli drugi uzastopni poraz u svojoj grupi, pošto je Stefan Janković u poslednjoj sekundi pogodio trojku za trijumf. Pobedonosnim poenima prethodila je velika greška domaćih košarkaša, kada je Vitković na tri sekune pre kraja loše izveo aut i ostavio beogradskom timu šansu da se isčupa, što su ovi na već pomenuti način i učinili.

Nakon ove utakmice trener Zvezde, Dušan Alimpijević, nije mogao da bude zadovoljan izdanjem svog tima.

– Tamiš je ovo izgubio, nije Zvezda pobedila i zato pre svega čestitke mom kolegi Jovičiću i njegovom timu. To radi u kontinuitetu, Tamiš je postao standardni superligaš. Odlično znam sa koliko energije i ljubavi pristupa ovom poslu i sve pohvale za ovakvu vrstu stabilnosti i dobrim rezultatima. Zasluge za to pripadaju njemu, kao i vodećim ljudima u klubu – rekao je Alimpijević.

Trener Tamiša, Bojan Jovičić, čestitao je svojim igračima na velikoj borbenosti.

– Zasluženo su pobedili. Ako neko na par sekundi pre kraja, na dva razlike za nas, protiv takvog tima, baci onakav pas koji se ne baca u pionirskom uzrastu i ako na čeonom autu ostaviš igrača samog da šutne za tri, jedini šut koji ne smemo da primimo to je naš poraz. Od srca čestitam mojim igračima na srčanosti, borbi, energiji. Nisu se predali ni na 17 razlike, nisu se uplašili protivnika i njima je sada najteže. Žao mi je igrača – zaključio je Jovičić.

0
0

6 Komentara

  1. Овај индијанац треба да спакује кофере и оде. Оне приче поднео сам одтавку нису је прихватили нека проча деци у обданишту поднесеш неопозиву оставку и готово. Иначе ћемо освојити ове сезоне треће евентуално четврто место у КЛС

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa ti dajes izjave kao da si komentator, a ne trener. Ako vidis da ne ide, a ne ide, spakuj stvari i dovidjenja. Sa ovakvom igrom i da se uzme titula nista ne znaci.

    0
    0
    Odgovori
  3. Upropastio si sve i nemas obraza da odes. Uspeo si u tome da svi navijaju protiv Zvezde samo da bi ti otisao. Neznalie iskreno se nadam da te necemo gledati i sledece godine.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ma sram da te bude vise sto sjedis tu,stidi se covjece bez obraza i morala.Unistio se sve fino i ono u cemu smo uzivali,a sebe sam spasio tako sto sam se vec neko vrijeme postedio gledanja tvoje agonalne kosarke.Hvala I tebi gosp.Covicu za ovo vrhunsko unistavanje kluba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter