4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Printscreen

DRAMA U PANČEVU: Pogledajte veliku glupost koju su napravili igrači Tamiša i trojku Jankovića (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.18 u 20:25

Crvena zvezda je posle velike drame savladala Tamiš u Pančevu 87:86 trojkom Stefana Jankovića tri sekunde pre kraja utakmice.

Naime, četiri sekunde pre kraja utakmice Tamiš je vodio sa 86:84 i imao je loptu ispod svog koša. Umesto da domaćin mirno izvede loptu, pokušan je pas preko celog terena i lopta je završila izvan njega. Tako je Crvena zvezda dobila šansu da izvede loptu ispod koša Pančevaca i iskoristila trojkom Jankovića.

(Izvor: YouTube/PabloTe)

0
0

4 Komentara

  1. Nije glupost igraca Tamisa vec ne sportska licna igraca Zvezde.Povukao je igraca Tamisa za dres sa ledja.Kako vas novinare nije sramota da pisete to sto pisete?

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li vidite kad baca loptu igrac Tamisa svom igracu u donjem uglu da Zvezdin igrac vuce igraca Tamisa za dres koji ne moze da potrci po loptu??? Da li ce sada gospodin Covic reci kako je Tamis ostecen zbog namernog faula igraca Zvezde i da li ce sada skakati kako su osteceni…

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta jos Alimpojevic treba da uradi da se pokupi i ode…pa zar taj cevjek pored neznanja osnovnoih pravila kosarke nema ni minimum morala i doszojanstva…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter