0
Košarka

NBA: Adentokubo i družina izborili majstoricu protiv Bostona (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.18 u 09:05

Seltiksi nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu i overe plasman u drugu rundu plej-ofa, pošto su kao gosti poraženi od Milvokija rezultatom 97:86.

Kao što je to bio slučaj i u prethodnih pet mečeva ove serije, domaćin ni sinoć nije dozvolio brejk pa će se o putniku u narednu rundu doigravanja odlučivati u sedmoj utakmici koja će butu odigrana u „TD gardenu“ u Bostonu.

Kelti su u sinoćni meč otvorili bolje, na miut ipo pre kraja prve deonice imali plus dever (24:15), da bi do sredine drugog kvartala Baksi tu prednost ispopili i na poluvreme odneli ipak oni odneli vođstvo od devet razlike (48:39).

U nastavku Milvoki je došao do dvocifrene prednosti koju je Bodston u dva navrata topio na minus dva, koliko je bilo i na šest minuta pre kraja (80:78). U naredna četiri minuta usledila je serija domaćina od 12:3 kojom ponovo odlaze na dvocifrenu razliku i zatvaraju ovaj meč.

Najefikasniji u redovima pobednika bio je Janis Adentokumbo sa 31 poenom i 14 skokova, dok su Kris Midlton i Malkom Brogdon dodali po 16 poena.

Sa druge strane kod Seltiksa je prednjačio Džejson Tejtum sa 22 poena, Teri Rozier je dodao 16 uz sedam skokova i pet asistencija, a Markus Moris i Džejlin Braun po 14 poena. Zapažen je bio i Al Horford sa po 10 poena i skokova.

Sedmi odlučujući meč na programu je u subotu od 22:00 časa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter