0
Evroliga

VARNIČILO U MADRIDU: Luka Dončić sa jedne nogeeee! Neverovatnim pogotkom Real stiže u Beograd (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.18 u 23:00

Real Madrid posledni je učesnik završnog turnira Evrolige pošto je u četvrtom meču četvrtfinalne serije protiv Panatinaikosa slavio sa 89:82.

‘Kraljevski klub’ je danas stekao veliku prednost već do kraja prvog poluvremena, čak došao do 20 i kusur poena viška, ali srce očajnika iz Atine se nije predavalo do samog kraja.

Uspeli su igrači Panatinaikosa da se u potpunosti vrate u meč trojkama Krisa Singltona i Nika Kalatesa, čijim su poenima došli na samo tri poena minusa minut i po pre kraja.

A onda je Real izveo napad koji je bio veoma loš, ispadala im je lopta i na kraju došla do Luke Dončića koji je šutirao na isteku napada, sa jedne noge, van balansa… I pogodio je od table!

Inače, završnicu meča obeležile su varnice na parketu, pa čak na ivici incidenta, a prljavim trikovima služio se čak i mladi Dončić, kasnije junak meča, ali je i ovog puta sve to prošlo igračima Reala.

Najefikasniji na ovom meču u pobedničkom taboru bio je upravo Luka Dončić sa 17 poena, a Felipe Rejes i Gustavo Ajon su imali po 12. U ekipi iz Atine Singlton je imao čak 21, a Majk Džejms i Nik Kalates po 18 koševa.

Real će se tako sastati sa moskovskim CSKA u polufinalu u Beogradu, dok će u drugom igrati Žalgiris i Fenerbahče.

Evroliga, četvrfinale plej-ofa:

Četvrtak

Žalgiris – Olimpijakos 101:91 (3:1)
Baskonija – Fenerbahče 83:92 (1:3)

Petak

Himki – CSKA Moskva 88:89 (1:3)
21.00 Real Madrid – Panatinaikos 89:82 (3:1)

 

Fajnal for u Beogradu:

Žalgiris – Fenerbahče
CSKA Moskva – Real Madrid

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter