0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BOMBA U EVROLIGI: Nedović prihvatio milionsku ponudu, od naredne sezone u novom klubu!

Objavljeno: 27.04.18 u 13:57

Nemanja Nedović ove sezone beleži sjajne partije u dresu Unikahe, kako u Španiji tako i u Evroligi, a to će naredne sezone debelo unovčiti.

Prema pisanju španskih medijа, srpski bek nalazi se na pragu Olimpije iz Milana koja mu je spremila trogodišnji ugovor. Prema istom izvoru u pitanju je milionska ponuda kojoj tim iz Malage jednostavno ne može da parira i koju je Nedović već načelno prihvatio.

Nekadašnjem košarkašu Crvene zvezde ugovor sa Unikahom ističe na kraju sezone, a po svoj prilici neće ga produžavati uprkos velikoj želji Andalužana da ga zadrže.

Srbin je sezonu u Evroligi završio kao treći najbolji strelac, iza Nanda De Koloa i Alekseja Šveda, sa 16,8 poena i 4,8 asistencija u proseku. Ovo mu je značajno podidglo vrednost pa bogati Italijani nisu štedeli u nameri da ga dovedu

Očekuje se da Nedović u narednoj sezonu bude jedan od vodećih igrača Milana, kojeg očekuje velika rekostrukcija nakon još jedne očajne sezone u evropskoj eliti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter