3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA VRAĆA STAROG TRENERA: Crnogorski stručnjak menja Alimpijevića?

Objavljeno: 26.04.18 u 09:11

Dušanu Alimpijeviću uzdrmana je klupa posle poraza od Borca u Čačku, a na njegovo mesto mogao bi da dođe trener koji je crveno-belima doneo veliku radost.

Košarkaši Crvene zvezde ostali su bez šampionskog prstena ABA lige, nastup naredne sezone u Evroligi ne zavisi od njih i sve je izvesnije da će igrati Evrokup, a „šlag na torti“ loše sezone došao je u vidu poraza od Borca u Čačku.

Sve to bi moglo da košta posla trenera Dušana Alimpijevića.

A kako prenosi crnogorska verzija Mondana klupi Zvezde njega bi mogao da zameni nekadašnji trener crveno-belih koji je sa Zvezdom 1998. godine osvojio titulu šampiona Jugoslavije, Mihailo Pavićević.

FOTO: STARSPORT

Ovaj 60-godišnji strateg trenutno vodi Mornar iz Bara, a upravo je sa Baranima namučio crveno-bele u polufinalnoj seriji ABA lige, savladavši Zvezdu u Baru.

Pavićevića su prilikom gostovanja sa Mornarom navijači pozdravili aplauzom, što je kod sjajnog trenera izazvalo izuzetno emotivnu reakciju.

(Youtube/ABA liga)

0
0

3 Komentara

  1. Hvala ti boze….ovo pricam mesecima jos od gubitka kupa….alimpije nema pojma nema odbranu nikad nece biti trener nije to neiskustvo nego problem sa glavom….ako nedaj boze ostane alimpije grobari ce uzeti titulu lagano…..zato se samo Pavicevic da se igra odbrana da je on dosao pre buducnosti zvezda bi igrala evroligu….ali plasim se da ce covic i dalje biti tvrdoglav sa trenerom…isto enis nije smeo da ode

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter