0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: BUDUĆNOST VOLI

ZADOVOLJSTVO U BUDUĆNOSTI: Reči Đordija Bartomeua ne ostavljaju previše nade Zvezdi!

Objavljeno: 24.04.18 u 16:55

Predsednik košrakaškog klba Budućnost Dragan Bokan sastao se danas prvim čovekom Evrolige Đordijem Bartomeuom, a nakon ovog susreta se u Podgoricu vratio vrlo zadovoljan.

-Dobrodošli u Evroligu- tim rečima je Bartomeu dočekao Bokana na današnjem susretu u Barseloni, navodi se u saopštenju podgoričkog kluba. Svakako da ovo ne zvuči nimalo ohrabrujuće za čelnike i navijače Crvene zvezde, koji su polagali nade da bi usled određenih organizacionih nedostataka sa kojima je suočena Budućnost , oni ipak mogli i dogodine u elitno takmičenje uprkos porazu u finalu ABA lige.

-Izuzetno sam zadovoljan zbog toga što su Evroliga i KK Budućnost Voli danas približili stavove. Čelni ljudi Evrolige na čelu sa njihovim prvim čovjekom su našem timu približili dalje korake, kao i postavili rokove realizacije otklanjanja nedostataka SC Morača“, navodi se u saopštenju predsednika pogdoričkog kluba nakon sastanka.
Bokan je naveo i da će biti određen i monitoring tim, koji će nadzirati realizaciju planova na mesečnom novou, a Podgorčani će imati dovoljno vremena da sve usklade sa propisima Evrolige.

-Za 15 dana će biti jasno postavljena dinamika kroz planogram, sa rokom realizacije do kraja avgusta ove godine. Od ovog trenutka sve zavisi od nas. Moramo pokazati visoki stepen ozbiljnosti u organizaciji kluba, postaviti novi menadžment koji će na dnevnom nivou komunicirati sa predstavnicima Evrolige. Od ključne je važnosti ispoštovati standarde Evrolige, koje, kada je u pitanju SC Morača, ova institucija postavlja, a već su svi jasno precizirani. Odlućujuća uloga u tome pripada preduzeću Sportski objekti, gradu Podgorici i Crnoj Gori-, stoji u saopštenju Budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter