0
Košarka

SRPSKA MAGIJA OPČINILA AMERE: Teodosić u najužem izboru za asistenciju sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.18 u 18:30

Miloš Teodosić tokom svoje ruki sezone u NBA ligi baš i nije imao sreće sa povredama, koje su ga na dobar period odvojile od parketa. Ipak, kad god je bio na terenu Teo je bio vrlo zapažen.

Srpski plejmejker iz redova Los Anđeles Klipersa ušao je u uži izbor za asistenciju sezone u najjačoj ligi sveta. Njegova asistencija iz meča sa Milvokijem, kada je bez gledanja, preko ramena, proigrao Diandrea Džordana za lagano zakucavanje, uvrštena je u pet najlepših za ovu takmičarsku godinu.

Uz Teodosića u odabranom društvu su se našli i Lebron Džejms (Klivlend), Janis Adentokubo (Milvoki), Ben Simons (Filadelfija) i Kaljl Anderson (San Antonio).

Mnogi su očekivali da bi u izboru mogla da se nađe i neka od asistencija Nikole Jokića, ali centar Denvera ipak to nije bio slučaj.

Inače, Teodosić je u prvoj NBA sezoni zbog pehova sa povredama odigrao svega 45 utakmica, u kojima je za 25 minuta na terenz prosečno beležio 9.5 poena i 4.6 asistencija i nešto manje od tri skoka.

Svih pet asistencija koje su ušle uži izbor pogledajte u priloženom videu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter