2
Košarka

FOTO: STARSPORT

EKSPRESNO: Partizan udaren po džepu zbog vređanja Čovića i sudija! Kažnjena i Zvezda, ali znatno manje

Objavljeno: 23.04.18 u 15:23

Dan nakon utakmice Partizan  – FMP Železnik stigla je kazna u Humsku od strane direktora Superlige Srbije Leona Deleona.

Partizan je sinoć savladao FMP Železnik u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, ali su se ponovo mogle čuti pogrdne reči i skandiranja na račun predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića.

Zbog toga, ali i vređanja sudija od strane navijača crno-belih, klub iz Humske moraće da plati 36.000 dinara, propisano je u saopštenju direktora lige Leona Deleona.

Kaznu je dobila i Crvena zvezda, koja je kao i Zlatibor, kažnjena sa 6.000 dinara, jer njeni igrači nisu imali jednoobraznu dodatnu opremu, odnosno, neki od njih.

Opomena je stigla i na račun Vojvodine, koja će ubuduće morati da obezbedi toplu vodu u sudijskoj svlačionici.

Stigle su kazne i na individualnom nivou, a dobili su ih košarkaši Zlatibora Papić i Pantić, trener Vojvodine Socek, kao i klub iz Novog Sada i Metalac. Svi oni zbog tehničkih grešaka platiće po 6.000 dinara.

0
0

2 Komentara

  1. Dok je covica pevace se svim srcem,pa vi kaznjavajte,covic je to zasluzio i tu nema nikakve price dalje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter