1
Košarka

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ: Publika u Čačku zna košarku, Borac zaslužuje poštovanje, ali zna se koje su naše ambicije

Objavljeno: 23.04.18 u 16:28

Košarkaši Crvene zvezde uspešno su započeli takmičenje u Superligi Srbije. Crveno-beli su bili bolji od Mladosti iz Zemuna, a potom i od Mega Bemaksa u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’, a sada im sleduje prvo gostovanje i to Borcu iz Čačka.

Crvena zvezda i Borac Čačak su jedine dve neporažene ekipe nakon dva odigrana kola u grupi A Superlige Srbije. S toga, ovaj meč sa pravom dobija epitet derbija 3. kola prvenstva. O narednom rivalu govorio je trener Zvezde Dušan Alimpijević.

– Borac je pokazao veliku ozbiljnost u pristupu takmičenju u prva dva kola Superlige Srbije. Sve što su uradili tokom ove sezone pokazuju da neće biti lako protiv njih, a naročito ne u Čačku gde publika voli košarku i zna kosarku i uvek ispuni dvoranu do poslednjeg mesta. Igrali su završnicu ABA 2 lige, bili prvi u ligaškom delu sezone i zaslužuju maksimalno poštovanje za sve što su uradili do sada. Ipak, naše ambicije su jasne u ovoj utakmici – istakao je strateg Crvene zvezde.

Svoja očekivanja pred meč u Čačku izneo je i prvotimac crveno-belih Marko Kešelj:

– Veoma nezgodno gostovanje je pred nama. Borac je odličan tim što je pokazao svojim učešćem u ABA 2 ligi i u prva dva kola Superlige Srbije. Drago nam je što ćemo izvesno igrati utakmicu pred punim tribinama. Poznato je kakvu atmosferu prave Čačani i koliko vole košarku’ – rekao je Kešelj.

Utakmica između Crvene zvezde i Borca na programu je u utorak od 18 časova, a direktan prenos obezbeđen je na TV Arena Sport.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter