4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BRANKO LAZIĆ: Pojedinci ne znaju da igraju za Zvezdu!

Objavljeno: 23.04.18 u 12:42

Crvena zvezda je sa dve pobede startovala u Superligi Srbije, ali je kapiten Branko Lazić nezadovoljan odnosom poojedinca prema crveno-belom dresu.

Kapiten je u razgovoru za ‘Blic’ rekao da su pojedini igrači toliko mladi da još uvek nisu svesni čiji dres nose.

– Dosta je mladih i novih igrača koji još uvek nisu svesni u potpunosti gde su došli i za koga igraju. Trenutno su u Crvenoj zvezdi, sutra će biti negde drugo, a svuda se traži isto: energija i želja za pobedom, kao i koncentracija. To su neke stvari koje moraš da imaš kako bi igrao u svakom klubu – istakao je Branko Lazić.

Branko Lazić je istakao da su se Filip Čović i Aleksa Radanov dobro uklopili u sistem.

– Dobro uklopili, mada oni su došli iz FMP-a, to je neki isti sistem, nema prevelikih razlika. Svi se međusobno poznajemo i nije bilo problema što se tiče njihovog uklapanja. Ostaje im da savladaju još nekoliko tehničkih stvari oko akcija i sitnih detalja – zaključio je Branko Lazić.

0
0

4 Komentara

  1. Milane, jabuko sa grane … koji tegi, koja fora … ??? to sto su braca vucic, covic, KSS … sa medijima od FMP-a i od PREZADUZENE PA ZAMRZNUTE I USPAVANE kkcz URADILI.FORU PRODALI … GUMICOM BRISANJE DUGOVA …. MENJANJEM IMENA I ADRESA SVAKO MALO … PA ONDA NA PRECAC BUDJENJE IZ DUBOKOG SNA, TAKO ZAMRZNUTU FMP-kkcz … to samo moze u ovoj i ovakvoj sportskoj Srbiji … sa medijskom kampanjom i sludjenim navijacima (cast izuzetcima) koji bi za tu i takvu FMP-kkcz sve prodali … pa i ono … sto se nikad i nikome NE prodaje …. kad se malo bolje razmisli … mozda ce neko nekad od tih navijaca, da se postidi … sta je i koga je u celoj toj raboti-fori … podrzavao …MOZDA.

    0
    0
    Odgovori
  2. lazicu, znas li TI za koju zvezdu igras i sa koje adrese … ??? kako ce tek ovi nesretni stranci da znaju … deca iz zeleznika su se navikla na: FMP-kkcz .

    0
    0
    Odgovori
    • Glodari, dosadni ste vise, fegetlija vam prodao foru pre par godina, smislite nesto novo… A , da, vi ne umete da razmisljate…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter