2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠAN ALIMPIJEVIĆ: Već smo pokazali da umemo da nađemo izlaz iz teških situacija, to ćemo uraditi i sutra

Objavljeno: 13.04.18 u 22:10

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras u dvorani „Morača“ od ekipe Budućnosti, koja se sada nalazi na samo jednu pobedu od trofeja i plasmana u Evroligu.

Trener Crvene zvezde smatra da njegovu ekipu sutra očekuje izuzetno težak meč, ali isto tako veruje da njegov tim može da nađe put do pobede i izbori majstoricu.

-Fenomenalna atmosfera, svaki sportista voli da igra u ovakvom ambijentu. Čestitam navijačima Budućnosti, nosili su svoj tim ali to nije ono što je presudilo. Sutra je novi dan i mi ćemo uraditi sve da dođemo do pobede i na najteži mogući način dođemo do majstorice. Već smo tokom ove sezone pokazali da umemo da pronađemo put u teškim situacijama. Uradićemo to i sutra i pokušati da seriju vratimo u Beograd-, rekao je Alimpijević posle utakmice.

Na pitanje da li smatra da li je phihološka prednost na strani Budućnosti ili njegovog tima, trener Alimpijević je odgovorio sledeće.

-Zavisi kako gledate. Da li je čaša do pola puna ili do pola prazna. Oni su sutra već viđeni za osvajanje trofeja, a mi se grčevito borimo za petu utakmicu. Pa ko se bolje izbori sa te dve stvari taj će verovatno trijumfovati- rekao je trener crveno-belih.

Što se tiče situacije oko Pere Antića šef struke Crvene zvezde bio je neodređen.

-Videćemo sutra. Ako bude prirodno da se priključi priključiće se. Ja verujem u ovih 12 momaka, sa i li bez Pere Antića- rekao je Alimpijević

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter