1
Evroliga

POKRENUT KOŠARKAŠKI ZEMLJOTRES: Janakopulos poručio Bartomeuu- Zatvoriću ti Evroligu, niko se ne igra za Panatinaikosom! (FOTO)

Objavljeno: 12.04.18 u 21:28

Bura koju je pokrenuo vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos, posle današnjeg Borda Evrolige u Madridu, se ne stišava. Naprotiv.

Janakopulos je nakon pomenute skupštine najavio istupanje atinskog kluba iz najelitnijeg evopskog takmičenja, ali nije se zaustavio na tome.

Predsednik „zelenih“ večeras je putem društvenih mreža izneo niz teških reči na račun prvog čoveka Evrolige, Đordija Bartomeua, smatrajući da bi trebao da podnese ostavku zbog činjenice da godinama ne uspeva da podigne prihode klubova učesnika Evrolige.

Evroliga mafija! Završićemo vas, niko se ne igra sa Panatinaikosom-.

-Posle 17 godina, gospodin Bartomeou i njegova ekspertiza doveli su dohodak Evrolige do ‘astronomskih’ 40 miliona evra, što je manje od ragbija, kriketa i rukometa…

On je tako uspešan da možda treba da mu damo bonus. Matematika je takva da 16 timova ulaže oko 300 miliona svake godine i zauzvrat ukupno prihoduju 40 miliona. U bilo kojoj drugoj kompaniji neko sa toliko lošim rezultatima bi podneo ostavku, ali Đordi to neće, a čak se oseća i uspešnim“, napisao je Janakopulos.

Posle svega ovoga, ako Panatinaikos zaista odustane od Evrolige i zaigra FIBA Ligu šampiona, postavlja se pitanje kakve će to posledice ostaviti na još uvek vodeće evropsko takmičenje. Da li će PAO pokrenuti “lavinu“ i, za početak, na primer povući pojedine evropske velikane da se umesto za Evrokup odluče za FIBA Ligu šampiona?- poručio je Janakopulos putem „Instagrama“.

0
0

1 Komentara

  1. Podrska za ludog Janakopulosa, ovaj put je u pravu. Katalonski separatista i njegova kompanija su jedini koji zaradjuju od ove i ovakve Evrolige, u kojoj ucestvuju samo oni koji mogu da plate. Nadam se da ce se konacno uvesti nekakav red u evropskoj klupskoj kosarci

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter