2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ODGOVOR IZ BUDUĆNOSTI: Zvezdina sramota, znamo ko je napao Nemanju Gordića!

Objavljeno: 12.04.18 u 18:55

Klub iz Podgorice oglasio se uoči trećeg meča finalne serije ABA j.t.d. lige i podsetio rivala iz Beograda, Crvenu zvezdu, na incident iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’.

To je učinio sportski direktor Budućnosti Gavrilo Pajović koji je istakao osobu sa akreditacijom u ‘Pioniru’, čije prezime počinje na slovo F, da je napala plejmejkera ‘đetića’ Nemanju Gordića ispred tunela za igrače.

– Niko iz Zvezde nam nije prišao da objasni taj gest. Sramno je da se to dozvoli, da se igračima metar od terena desi neprijatna situacija. Gordić mi je rekao kakve mu je reči uputilo lice sa zvaničnom akreditacijom, znamo o kome je reč… Ali od Zvezde nismo dobili bilo kakav komentar – rekao je Pajović.

U crnogorskim medijima čak se navodi da je to osoba koja ima dugogodišnji ‘dosije’ kada se radi o napadima na protivničke igrače, a sve to datira još od duela sa Partizanom u čuvenoj plej-of seriji kada je meta bio Bogdan Bogdanović.

I nije samo Gordić bio na meti, već i predsednik Podgoričana Dragan Bokan, koga su gađali sa tribina u prvom utakmici, navode podgorički mediji.

Treći meč između Budućnosti i Crvene zvezde igra se u petak uveče, a četvrti dan kasnije. Eventualna ‘majstorica’ zakazana bi bila za ponedeljak u Beogradu.

0
0

2 Komentara

  1. Poruka za gospodu iz podgorice:čija je sramota ovakvo sramno suđenje, gospodo pogledajte snimak obe utakmice i recite realno kakva je bruka od suđenja, jer vaša igra se svodi na jednog igrača.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter