1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ PRED PODGORICU: Antić putuje sa nama, ne zna se hoće li igrati

Objavljeno: 12.04.18 u 12:58

Nakon dve utakmice finalne serije ABA lige, mečevi se sele u Podgoricu.

Naredna dva duela igraće se u glavnom gradu Crne Gore u petak i subotu.

Budućnost je prva slavila u Beogradu, da bi trijumfom od 69:59 crveno-beli stigli do izjednačenja. Pred odlazak u Crnu Goru svoja očekivanja izneo je strateg Crvene zvezde, Dušan Alimpijević:

– Nema mesta velikim rečima, znamo zašto idemo u Podgoricu, da u najmanju ruku vratimo seriju u Beograd. Kao što je naš rival došao do jednog brejka, ne vidim zašto i mi ne bismo uradili isto to. Sve utakmice protiv Budućnosti su bile gotovo na jednu loptu, kada pogledate gotovo da nema koš razlike u ova četiri meča. I u narednoj verujem da će odlučivati jedna lopta, jedan posed. Spremni smo na napetu atmosferu, ali u sportskim okvirima, poput one koja je bila u Beogradu. Takav ambijent nas motiviše jer imamo dovoljno zrelosti u ekipi za takvu atmosferu, koja će nam biti dodatni motiv i nama predstavljati i rasterećenje, jer smo igrali i u „vrelijim“ okruženjima sa tribina tokom ove sezone. Pero Antić putuje sa nama u Podgoricu, bolje je, i njegovom nastupu ćemo odlučiti na dan utakmice, dok Nemanja Dangubić ne putuje u Crnu Goru, izjavio je Alimpijević, da bi se na njega nadovezao Ognjen Dobrić:

– Putujemo na dve utakmice u Podgoricu sa jasnim ciljem, da izborimo pobedu, ako se ukaže prilika,možda i više od toga. Znamo se dobro sa ekipom Budućnosti, ovo će nam biti peta utakmica u sezoni. Sve su bile neizvesne, ali ono što je sigurno, borićemo se do granica svojih mogućnosti. Međutim, moramo da odigramo osim borbeno, i kao tim, skoncentrisano, poput završnice druge utakmice koja nam je pokazala neke smerice. Atmosfera u dvorani u Podgorici neće biti novost za nas, i očekujem da atmosfera bude „vatrena“ ali poput one koju smo mi imali u Beogradu, fer i korektna.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter