0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ: Mi smo sebi najveći neprijatelji, seriju vraćamo u Beograd!

Objavljeno: 10.04.18 u 21:40

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević ponosan je bio na svoje igrače posle izjednačenja u seriji 1:1 i istakao ko je njegovim igračima najveći neprijatelj.

Dušan Alimpijević je istakao da se njegov tim odlično podigao 24 časa posle neprijatnog poraza i da je više želeo pobedu od protivnika.

– Kao što je juče Budućnost želela više pobedu i igrala bolje i zasluženo slavila, tako smo to sada uradili mi. Zaista sam ponosan na igrače zbog svega ovoga. Jako dobro su izneli situaciju u ovih 24 časa, pokazali su koliko su mentalno zreli. Oni su najzaslužniji za ovu pobedu. Izbacili smo samo panični switch, koji je došao kao posledica malo evće tenzije koja se stvorila. Ista ova odbrana je juče bila loša, danas odlična – istakao je Dušan Alimpijević.

Strateg crveno-belih je istakao da je njihova želja sada da se serija vrati u Beograd.

– Pojavljuje se stalno neki novi pojedinac. U utakmici na malo broj poena ne može da se vidi da li je nekog išlo ili ne. Svi su pokazali veliku energiju, zrelost, želju, imali smo čak 41 skok. Danas jedni, sutra drugi, bitno je da nađemo put do pobede. Budućnost je danas odigrala sjanu utakmicu, znamo kakva će se atmosfera napraviti dole zbog brejka, jer se od njih očekuje sada da ostvare dve pobede. Mi, ipak, želimo da seriju vratimo u Beograd.

O suđenju nije želeo da priča…

– Što se oporavka tiče – medicinski tim radi veliki i dobar posao. Što se tiče sudija – video sam neke naslove tokom dana, ali ne sme da komentarišem ništa.

Pero Antić ima problema sa zglobom, ali će putovati u Crnu Goru.

– Ide sa nama za Podgoricu. Nije mu zglob u najsjajnijem stanju, videćemo na dan utakmice – zaključio je Alimpijević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter