Nakon poraza od Budućnosti navijači Crvene zvezde, svesni da je pred košarkašima ovog kluba veoma težak zadatak u vidu odbrane titule šampiona ABA lige, osuli su “drvlje i kamenje” po Džejmsu Feldinu.

A izjava po završetku meča mogla bi samo da “dolije ulje na vatru”:


Oni su bili bolji, više su želeli pobedu. Ja sam nekako promašivao važne šuteve, promašio sam čak i dva bacanja, što mi se nikad ne dešava. Sve je to deo igre, ne mogu da se ubijem, Mi više nemamo izbor, moramo sutra da pobedimo i slavimo najmanje jednom u Podgorici. Neće ni njima biti lako, jer da bi nas pobedili u seriji moraju da slave još dva puta. Imamo prostora da odigramo mnogo bolje nego večeras, rekao je Feldin a prenosi Srbija Danas.

Iako nema sumnje da će ovaj deo o “samoubistvu” propisno iziritirati navijače tima sa Malog Kalemegdana, Feldin i ekipa će imati šansu da se delimično iskupe sutra od 18.30, pre nego što pokušaju da i sami u Podgorici naprave brejk i obezbede makar peti meč.

A neka pitanje kako je moguće da protivnik u finalnoj utakmici pred gostujućim navijačima želi više pobedu ostane za neku drugu i kasniju, malo podrobniju analizu…