0
Evroliga

EVROLIGA: Sjajna akcija srpskog tandema najlepši potez kola, Rendolf ‘preoteo’ Nedoviću titulu MVP-a (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.18 u 15:05

Evroliga je kao nakon svakog gola proglasila najkorisnijeg igrača runde, ali i izdvojila najlepše poteze sa svih odigranih utakmica.

Najlepša acija 30. kola najelitnijeg evropskog takmičenja delo je srpskog tandema iz redova Unikahe, Nemanje Nedovića i Dragana Milosavljevića u meču sa Fenerbahče Ulkerom.

Bivši košarkaš Crvene zvezde je u ovoj akciji iz auta bacio sjajan alej-up pas za nekadašnjeg kapitena Partizana, koji je ovu asistenciju iskoristio za silovito zakucavanje preko Nikole Kalinića.

Nedović je na gostovanju u Istanbulu pružio partiju karijere u Evroligi, ubacivši 31 poen uz osam asistencija što mu je obezbedilo indek korisnosti 36. To mu ipak nije bilo dovoljno da ponese titulu MVP-a kola, koja je pripala

Entoniju Rendolfu koji je u pobedi Reala nad Bambergom ubacio 23 poena, uz po pet skokova i ukradenih lopti i četiri asistencije.

Pored Nedovića i Rendolfa u idealnom timu poslednje runde ligaškog dela Evrolige našli su se i Kostas Slukas (Fenerbahče) sa 33 indeksna poena, Vitalij Fridzon (CSKA) i Arturas Gudaitis (Armani) sa po 29 indeksnih poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter