0
Košarka

FOTO: STARSPORT

LIGA ENDESA: Nedović blistao protiv Reala, ali ga sreća napustila pri poslednjem šutu (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.18 u 22:00

Košarkši Real Madrida trijumfovali su na gostovanju u Malaga nad ekipom Unikahe rezzulttom 89:88, u meču 25. kola španske lige.

Meč u dvorani „Martin Karpena“ obeležio je šutrski obračun Nemanje Nedovića i Fabijena Kozera, koji je na kraju ipak pripao Francuzu.

Naš reprezentativac odigrao je sjajan meč protiv „kraljevskog kluba“, imao priliku da uz zvuk sirene donese pobedu Unikahi, međutim njegov flouter sa vrha kapice završio je na samo obruču.

Nedović je ovu utakmicu završio sa 25 poena (4/8 za dva, 4/6 za tri), što ga je učinilo najefikasnijim akterom meča, međutim to nije bilo dovoljno da se sruše Madriđani koje je do trijumfa predvodio pomenuti Kozer sa 21 poena (5/5 za dva 3/4 za tri).

Uz Nedovića odličnu partiju u redovima Andalužana pružio je Rej Mekalum sa 20 poena, a dvocifren je bio i Džef Bruks sa 14.

Kod Reala su se istakli još i Entoni Rendolf sa 13 poena, Džef Tejlor sa 12, odnosno Luka Dončić sa 10 poena, devet asistencija i pet skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter