5
Košarka

FOTO: STARSPORT

VELIKA POBEDA NEOČEKIVANIM PREOKRETOM: Partizan ‘nadmudrio’ banku, sad ona mora da plaća klubu!

Objavljeno: 31.03.18 u 11:15

Banka koja je imala potraživanja od Partizana i sam klub epilog su dobili na Sudu, a izgleda da se sreća osmehnula crno-belima.

Partizan već neko vreme vodi borbu putem sudskih organa, pa čak i za egzistenciju, a jednu veliku mogli bi da dobiju i to neočekivanim obrtom.

Naime, kako novinar Vladan Tegeltija piše za ‘Blic’, nakon sudskog veštačenja ustanovljeno je da crno-beli nisu dužni banci sa kojom je mnogo godina u sporu, već obrnuto.

Partizan je tražio poništenje ugovora i sada je na njemu da li će tužiti Ekspo banku za povraćaj novca preko Suda ili će se vansudski dogovoriti, jer je banka sada u podređenom položaju.

Čak se navodi da postoji mogućnost da dođe do zloupotreba i sa jedne i sa druge strane, pa bi čak moglo da bude i krivičnih odgovornosti zbog štete koja je naneta klubu iz Humske.

Eto malo sunca i nad tom ulicom…

0
0

5 Komentara

  1. …uz KRIVICNU ODGOVORNOST banke, traziti i ODGOVORNOST ABOLIRANIH KLEPTOMANA KOJI SU „MAESTRALNOM I MADJIONICARSKOM“ UPLATOM OD 1 MILIONA EVRA, DOBILI „OPROST“ 5 MILIONA EVRICA..!!!!! Dosta mi je vise BALJEZGARIJA I MULJANJA laznih HUDINIJA i plagijatora u pokusaju caka BIG LALETA (koji je bio VELIKI GROBAR) !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter