0
Evroliga

FOTO: Instagram / Miloš Teodosić

SEZONA (NI)JE ZAVRŠENA: Stigli rezultati pregleda, povreda Miloša Teodosića nije naivna, ali može da znači kraj (FOTO)

Objavljeno: 31.03.18 u 10:52

Navijači Los Anđeles Klipersa sa razlogom su zabrinuti zbog povrede Miloša Teodosića.

Ne toliko zbog samog Miloša, koliko zbog sezone koja im sada visi o koncu jer u ključnim utakmicama neće biti srpskog plejmejkera na ‘kecu’ u timu Doka Riversa.

To je potvrdila i magnetna rezonanca povređenog stopala, koje nije stradalo kao prošlog puta, ali jeste dovoljno da sa parketa odsustvuje najmanje dve nedelje, što znači do kraja ligaškog dela takmičenja.

Dobro je poznato da su Los Anđeles Klipersi bili katastrofalni bez Teodosića u prvim mesecima sezone, pa postoji opravdan strah da je sezona gotova za tim i Miloša Teodosića.

Jer, Klipersi imaju skor 41-35 i dve pobede manje od prvih timova ‘iznad crte’ Nju Orleans Pelikansa i Jute Džez. Preti i Denver, pa je plej-of zbog razvoja situacije sve dalji za tim iz ‘grada anđela’.

Ukoliko bi nekim čudom u poslednjih šest kola izvojevali plej-of, Teodosić bi se vratio u tim utakmicama i sezona bi ‘ostala živa’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter