0
Košarka

NBA: Plej-of šanse Denvera su znatno veće uz ovakvog Nikolu Jokića! (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.18 u 09:10

Srpski as odigrao je briljantan meč protiv Oklahome koju je u produžetku srušio za produžetak nade Denver Nagetsa da mogu do plej-ofa.

Denver je i dalje na istom ostojanju sa dve pobede manje od Nju Orleans Pelikansa, Jute Džez i ostalih timova ‘iznad crte’ koja vodi u plej-of, ali da je noćas izgubila od Oklahome, čini se da bi šest kola pre kraja sve bilo gotovo.

Ovako, tinja nada da bi se ipak moglo do plej-ofa, a uz ovakvu formu Nikole Jokića i pomoć saigrača, ništa nije nemoguće. Oklahoma – Denver – 125:126.

Srpski as je i noćas blistao. Postigao je 23 poena (10/16 za dva), uhvatio je čak 16 skokova, imao šest asistencija, dve blokade i jednu ukradenu loptu. Imao je pomoć u vidu Pola Milsepa koji retko ovako iskače kao večeras.

Postigao je 36 poena, imao devet skokova i dve asistencije. Jokić je na terenu proveo 41 minut, a igralo se ukupno 53, budući da smo gledali produžetke.

Oklahoma je mogla i ranije da slomi Oklahomu, imala je oko 15 poena viška u trećoj deonici, ali kada u timu imate Rasela Vestbruka (33 poena), Karmela Entonija (23) i Pola Džordža (13), ništa nije moguće da se dostigne.

Ušlo se u produžetak u kom je viđena rastrzana igra, sa puno faulova, a pogotcima Bartona i Jokića Denver je uspeo da stekne ključnu prednost koju domaćin više nije mogao da vrati.

(Izvor: youtube / House of Highlights)

Naš Nemanja Bjelica bio je ispod nivoa sa šest poena (0/3 za dva, 2/3 za tri), tri skoka, dve blokade i po asistencijom i ukradenom loptom, za 34 minuta u igri u pobedi Minesota Timbervulfsa nad Dalas Maveriksima rezultatom 93:92.

Boban Marjanović, pak, odigrao je sjajan susret za Los Anđeles Kliperse protiv Portland Trejl Blejzersa u porazu od 105:96. Za 12 minuta na parketu ubacio je deset poena (3/6 za dva), a samo mu je skok nedostajao za dabl-dabl.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter