0
Košarka

STRAH U LOS ANĐELESU: Teodosić ide na magnetnu rezonancu, a ako je povreda teža… (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.18 u 11:50

Statistika je neumoljiva – Los Anđeles Klipersi nemaju šansu bez Miloša Teodosića na parketu.

U utakmici protiv Milvoki Baksa Teodosić je za samo 16 minuta postigao 13 poena i podelio četiri asistencije, od kojih je jedna u potpunosti podigla NBA ligu na noge.

Imao je i jednu rampu, a sve to za manje od dve četvrtine, pošto se krajem prvog poluvremena povredio. Tačnije, obnovio je povredu stopala zbog koje je već propustio uvodna četiri meseca tekuće sezone.

Još više im je ova povreda teško pala nakon noćašnje briljantne partije, naravno, do trenutka kada je napustio parket.

U redovima Klipersa vrlo dobro pamte kako su se proveli kada je srpski plejmejker bio odsutan. Tada su ređali poraze u nizu, imali skor 11-18, dok su sa njegovim povratkom vratili plej-of šanse sa impozantnim skorom 29-16.

– Pretpostavljam da Miloš neće biti u timu za sledeću utakmicu. Ali, to je samo pretpostavka. Nadam se da grešim – rekao je posle utakmice trener Dok Rivers.

Teo će večeras uraditi magnetnu rezonancu i tada će biti poznato o kolikom stepenu povrede je reč. Klipersi su na devetoj poziciji zapadne konferencije i u trci su za plej-ofom.

Do kraja ligaškog dela takmičenja ostalo je još osam utakmica, ali bi vrlo verovatno sve šanse potonule ako bi se ispostavilo da je stopalo stradalo više nego što se nadaju u ‘gradu anđela’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter