0
ATP

SPORT NA TV: Zatišje uz Masters u Majamiju, FIBA Ligu šampiona…

Objavljeno: 28.03.18 u 08:50

Ove srede, 28. marta, gledaćemo tenis, košarkašku, ali i rukometnu Ligu šampiona.

Nakon reprezentativne pauze u fudbalu, a u iščekivanju nastavka klupskih šampionata i evro-takmičenja, danas nećemo toliko uživati u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, ali zasigurno hoće ljubitelji tenisa.

Očekuje nas veliki broj prenosa iz Floride gde se ulazi u sam finiš popularnog Mastersa u Majamiju. Sva dešavanja biće na SportKlubu 1 počev od studija u 18:40h, pa zatim od 19h prvog prenosa duela Ostapenko-Svitolina.

Nastaviće se muškim četvrfinalom između Čunga i Iznera od 21 sat, dok će od jedan sat iza ponoći na programu biti duel između Venus Vilijams i Danijel Rouz Kolins.

Oni najuporniji od oko tri sata posle ponoći moći će da gledaju poslasticu u vidu duela Huana Martina Del Potra i Miloša Raonića.

Kada se radi o košarci, gledaćemo duele FIBA Lige šampiona. Od 18:30h se na četvrtom kanalu TV ArenaSport sastaju u Atini AEK i Strazbur, dok će u istom terminu, ali na prvom programu, početi duel Banvita i Monaka.

Ako ste zaljubljenik u rukomet i EHF Ligu šampiona na drugom kanalu ArenaSport od 19 sati počinje okršaj Flensburga i Kristijanstada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter