0
AdmiralBet ABA Liga

INTERESANTAN INTERVJU VESELOG: Bogdanu bih poverio spasavanje sveta, Obradović opasniji od nindže, ‘Pionir’ posebno mesto (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.18 u 20:55

Krilni centar Fenerbahče Ulkera, Jan Veseli, je dao jedan vrlo zanimljiv intervju za specijalizovani sajt „Eurohoops“.

Novinar pomenutog sajta je bivšem košarkašu Partizana uputio nekoliko vrlo interesantnih pitanja, na koje je reprezentativac Češke imao još zanimljivije odgovore.

Jedno od pitanja glasilo koja bi četiri igrača izabrao da uz njega odigraju utakmicu za spas sveta, a da pri tom ima mogućnost da izabere bilo kojeg igrača iz NBA, Evrolige ali i možda neke asove koji su prestali sa aktivnim igranjem košarke. Veseli je u ovaj tim uvrstio i srpskog reprezentativca i svog bivšeg saigrača Bogdana Bogdanovića.

– Izabrao bih Bogdana Bogdanović, Kevina Durenta, LeBrona Džejmsa i Stefa Karija, a trener bi bio Majkl Džordan, rekao je „leteći Čeh“.

Kada je reč o hali u kojoj najradije gostuje, Jan Veseli nije se previše dvoumio.

– Najviše volim da igram u “Pioniru” u Beogradu-, rekao je Veseli, koji je veliki deo karijere proveo igrajući u ovoj dvorani u dresu Partizana.

Poslednje pitanje novinara bili je ko je opasniji, Željko Obradović kad pocrveni u licu ili potpuno oplremljeni nindža.

– Obradović sa ljubičastim licem- ispalio je kao iz topa Veseli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter